Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Stolpejakten!

Velkommen til Stolpejakten Bergen Sør 2023!

Stolpejakten!

Kartbrosjyre for 2023 finner du her:  .....(kommer!)

Stolpejakten Bergen sør er et unikt samarbeid mellom idrettslagene Kalandseid IL, Fana IL, Gneist IL, Bjarg IL og Smørås IL. I år koordineres stolpejakten av oss, vi er en folklehelseorganisasjonen som i 2012 ble stiftet av overnevnte idrettslag. 

Etter et fantastisk Stolpeår i 2022 gleder vi oss til å se mange ivrige stolpejegere på jakt etter stolper i Bergen Sørs flotteste nære og fjerne naturområder. I år vil du blandt annet finne stolper på disse stedene: Øvsttun, Hordnesskogen, Slåtthaug, Arboretet, Storrinden, Stendafjellet, Smøråsfjellet, Bahus og Kismul. I tilegg vil det i år som i fjord være 10 stolper langs Kalandseid IL's 60 år's jubileumsti på Bontveit. Runden har fått navnet Dyrdalsrunden og har sorte stolper med plasseringer på bl.a. Hausdalshorga og på "Bergens Besseggen".

Totalt har idrettslagene over 16000 medlemmer og har bl.a tilbud innen orientering, fotball, håndball, turn, Innebandy og friidrett. Vi er lokalisert i Bergen Sør og i tillegg til idrett satser vi på ulike folkehelsetiltak gjennom Idrett Bergen Sør.

Totalt har vi 250 stolper fordelt mellom vår 5 idrettslag.

Generell informasjon om Stolpejakten finner dere på www.stolpejakten.no

Brukerstøtte med bl. ofte stilte spørsmål, finner du her: https://stolpejakten.no/hjelp

Husk! Registrering av stolper gir lodd i trekning av fine premier ved sesongslutt.

Vi ønsker alle mange flotte turer på Stolpejakt i Bergen sør 2023.

GOD TUR!

Besøk oss gjerne på:

Facebook: Stolpejakten Bergen Sør

Instagram: #Stolpejakten Bergen Sør

Ps! Stolpejakten er gratis for alle deltakere, men ikke gratis å arrangere. Ønsker du å støtte arbeidet vårt med en pengegave så takker vi for alle bidrag. Det er VIPPS koder til arrangører på alle stolper.

Stolpejakten!
Powered by Cornerstone