Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Stø Kurs

Nytt aktivitetstilbud for ungdom 13 - 19 år i regi av Idrett Bergen Sør og Wayback

Stø Kurs

Vi er i gang med et spennende nytt prosjekt for den aktive kreative ungdom. Prosjektet er støttet av stiftelsen Dam. I Stø kurs ønsker vi gjennom fysisk aktivitet å danne sosiale relasjoner, mestringsopplevelser og sunne fritidsinteresser for ungdommer i alderen 13-19 år i Fana og Ytrebygda. Målet er å hjelpe ungdommene med å fylle hverdag og fritid med spennende positive aktiviteter og gi dem en følelse av tilhørighet og samhold med gode forbilder. Aktivitetene vil variere fra idrettslige hallaktiviteter til mer actionpregede aktivteter. Det vil blant annet være aktiviteter som basket, fotball, paintball, bowling, klatring, frisbee og crossfit. Ungdommene vil ha store muligheter til å påvirke valg av aktiviteter underveis i samarbeid med instruktørene. Vår samarbeidspartner Wayback vil ha muligheten til å tilby et bredt spekter av aktiviteter som er nøye tilpasset målgruppen og som vil gi deltakerne opplevelser de sent vil glemme. 

Aktivitetene vil i hovedsak foregå i Fanaområdet i tidspunktet kl. 15.00 -17.00. Mandager: ca. kl. 15.00, Varierte idretter og aktiviteter for 13 -15 år                         Torsdager: kl. 15.30 - 16.30, Crossfit (7fjell Midtun) 13 - 19 år

I tillegg vil det arrangere felles utflukter til andre områder. Det vil alltid være med en instruktør fra Idrett Bergen Sør som enten deltar på aktiviteten sammen med ungdommene eller som er ansvarlig for aktiviteten. Tilbudet er gratis for de som deltar og alle kostnader er dekket av prosjektets midler. 

Kjenner du noen som dette aktivitetstilbudet kunne passe for og som kunne hatt godt av å prøve nye ting i et positivt miljø?

Kontakt Erik fra Idrett Bergen Sør.  

Kontaktinfo:  Erik 95368962

Mail: aktivitet@idrettbergensor.no

Stø kurs er støttet av


 

Aktuelt for Stø Kurs


 

Powered by Cornerstone