Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Ansatte i Idrett Bergen Sør

Vår adresse er Slåtthaugvegen 144, 5222 Nesttun

 

Elise Birkelend

Daglig leder

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Folkehelsearbeid

E-post: elise@idrettbergensor.no

Tlf: 926 19 488 

"Jeg har selv aldri drevet med spesefikk idrett, men har alltid vært aktiv. Jeg er sikker på at alle kan ha glede og utbytte av fysisk aktivitet så lenge det blir tilrettelagt. Det er noe vi har fokus på i Idrett Bergen Sør"

 

Mona Torvund

Ressurskoordinator 

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Idrett

E-post: mona@idrettbergensor.no

Tlf: 907 00 388

«Jeg har min bakgrunn fra idretten Cheerleading og har alltid hatt glede av å være aktiv sammen med andre. Idrett og aktivitet er for alle, den utfordrer fysisk og psykisk, den bygger vennskap, skaper tilhørighet og gir tro på egne evner. Hos Idrett Bergen Sør ønsker jeg at enda flere skal få muligheten til å kjenne på gledene ved fysisk aktivitet og samtidig bli kjent med nye mennesker.»

 

Even Haganes

Ressurskoordinator

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Idrett

E-post: even@idrettbergensor.no

Tlf: 451 40 071

"Til tross for store ulikheter innen idretten så er det også mange fellesnevnere som fysiske og mentale utfordringer, mestringsfølelse og kanskje aller viktigst en tilhørighet i et sosialt fellesskap. I Idrett Bergen Sør jobber vi for å tilrettelegge det slik at andre mennesker også kan få oppleve dette igjennom å være i fysisk aktivitet."

 

Ida Oline Lillealtern

Prosjektkoordinator

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Folkehelsearbeid

E-post: ida@idrettbergensor.no

Tlf: 930 93 808

"Jeg har vært aktiv hele livet, og har gjennom å delta i organisert idrett kjent på mestring og tilhørighet. For meg har det å være i aktivitet gitt meg mange positive effekter, og å være aktiv sammen med andre gir meg mye energi og glede. I Idrett Bergen Sør vil jeg at andre skal få oppleve gleden med en idrett som man liker og kjenne på hvor gøy det er å være aktiv sammen med andre!"

Powered by Cornerstone