Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Slåtthaugvegen 47, 5222 Nesttun
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram

 

Arne Hauge

Daglig leder

Idrett Bergen Sør


E-post: dagligleder@idrettbergensor.no

Tlf: 936 48 908 

 

"Har solid yrkeserfaring innenfor idrett og frivillige organisasjoner, brenner for tilrettelegging av aktiviteter som gir trivsel, en meningsfylt hverdag og en mestrings- og aktivitetsglede for mennesker i alle aldre. Som utøver har jeg drevet med fotball og sykkel, og bruker nå mye av min fritid på treningsturer i skog og mark, eller på et av Bergens syv fjell

 

 

Erik Rustad

Idrettspedagog | Prosjektleder

Kontaktperson Ungdomsprosjekter


Utdanning: Faglærer Kroppsøving og Friluftsliv

E-post: aktivitet@idrettbergensor.no

Tlf: 953 68 962/479 57 898

"Lek og fysisk aktivtiet har vært en stor del av livet mitt helt siden jeg var liten. Mine største interesser er friluftsliv, klatring, crossfit, styrketrening og frisbeegolf. Jeg får veldig mye overskudd av å være fysisk aktiv, ingenting slår godfølelsen etter en trening! For meg handler idrett og friluftsliv om helse, fair play, sosial tilhørighet, trygghet og mestring. Det er nettopp det jeg jobber for at folk skal få oppleve i aktivitetene våre"

 

Inga Hallingbye Drågum

Prosjektkoordinator

Kontaktperson Seniortrim


Utdanning: Fysisk aktivitet og helse

E-post: evigaktiv@idrettbergensor.no

Tlf: 926 31 834

"Som Østlending vokst opp på Vestlandet har jeg lært meg å elske aktivitet i all slags vær samtidig som jeg har en utpreget lidenskap for langrenn, vinter og høyfjellet. Som ung var jeg ivrig innen friidrett samtidig som jeg fant stor glede i å spille basketball. Igjennom studier og praktiske erfaringer har jeg opparbeidet meg kunnskap om hvor viktig det er for den generelle helsen å være fysisk aktiv og ha gode vaner i hverdagen. Jeg ønsker å bidra med å spre bevegelsesglede samt kunnskap om fysisk aktivitet og helse. Dette ser jeg på som en viktig del av folkehelsearbeid i samfunnet."

 

Benedikte Wie Pedersen

Prosjektkoordinator

Kontaktperson Idrettslek


Utdanning: Sykepleier og Idrett

E-post: prosjekt@idrettbergensor.no

Tlf: 954 58 401

"Som utøver store deler av livet innen cheerleading, har jeg fått erfare hvor betydningsfullt et inkluderende idrettsliv kan og skal være. Jeg ønsker å tilrettelegge for at alle skal få oppleve slik aktivitetsglede, uavhengig av helsestatus og tidligere erfaring med fysisk aktivitet!
På den måten kan vi styrke ikke bare det fysiske - men også det sosiale og psykiske. Det er det viktig for meg å bidra med!"

 

 

 

Madeleine Giske-Nesslin

Aktivitetskoordinator

Kontaktperson Barseltrening og Vital


Utdanning: Markedskommunikasjon og Personlig Trener

E-post: folkehelse@idrettbergensor.no

Tlf: 41526828

"Som tidligere fotballspiller er jeg glad for å kunne videreføre en aktiv hverdag sammen med andre, i alle aldre og med forskjellige forutsetninger. Jeg brenner for å gjøre en forskjell i andre menneskers liv og vet hvor stor betydning bevegelse og aktivitet er for både kropp og sjel.
Selv er jeg glad i variert aktivitet – fjellturer, løping, styrketrening og ski om vinteren. Mange synes det er vanskelig å få tid til trening i en travel hverdag, noe jeg kjenner på selv med to små barn. Jeg ønsker å slå et slag for hverdagsaktivitet, som kan være vel så viktig som en treningsøkt. Og husk at alt er bedre enn ingenting når det gjelder trening og aktivitet!"

Powered by Cornerstone