Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Ansatte i Idrett Bergen Sør

Vår adresse er Slåtthaugvegen 144, 5222 Nesttun

 

Elise Birkelend

Daglig leder

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Folkehelsearbeid

E-post: elise@idrettbergensor.no

Tlf: 926 19 488 

"Jeg har alltid likt å være aktiv. Ingenting kan måle seg med godfølelsen og energien jeg får etter en løpetur i ruskete vær. I Idrett Bergen Sør brenner vi for å gi alle mennesker muligheten til å være fysisk aktiv! Ved å ha fokus på mestring, glede, variasjon og fellesskap er jeg sikker på at alle kan ha glede og utbytte av fysisk aktivitet. Nøkkelen ligger i å tilrettelegge på en god måte!

 

Mona Torvund

Prosjektkoordinator

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Idrett

E-post: mona@idrettbergensor.no

Tlf: 907 00 388

«Jeg har min bakgrunn fra idretten Cheerleading og har alltid hatt glede av å være aktiv sammen med andre. Idrett og aktivitet er for alle, den utfordrer fysisk og psykisk, den bygger vennskap, skaper tilhørighet og gir tro på egne evner. Hos Idrett Bergen Sør ønsker jeg at enda flere skal få muligheten til å kjenne på gledene ved fysisk aktivitet og samtidig bli kjent med nye mennesker.»

 

Even Haganes

Aktivitetskoordinator

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Idrett

E-post: even@idrettbergensor.no

Tlf: 451 40 071

"Jeg har vært aktiv hele livet, både inne og ute, i individuell og i lagidretter der fellesnevnenren har vært aktivitetsglede og mestring. Til tross for store ulikheter innen idretten så er det også mange likheter som fysiske og mentale utfordringer, mestringsfølelse og kanskje aller viktigst en tilhørighet i et sosialt fellesskap. I Idrett Bergen Sør jobber vi for å tilrettelegge det slik at andre mennesker også kan få oppleve dette igjennom å være i fysisk aktivitet."

 

Inga Hallingbye Drågum

Aktivitetskoordinator

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Fysisk aktivitet og helse

E-post: aktivitet@idrettbergensor.no

Tlf: 926 31 834

"Som Østlending vokst opp på Vestlandet har jeg lært meg å elske aktivitet i all slags vær samtidig som jeg har en utpreget lidenskap for langrenn, vinter og høyfjellet. Som ung var jeg ivrig innen friidrett samtidig som jeg fant stor glede i å spille basketball. Igjennom studier og praktiske erfaringer har jeg opparbeidet meg kunnskap om hvor viktig det er for den generelle helsen å være fysisk aktiv og ha gode vaner i hverdagen. Jeg ønsker å bidra med og spre bevegelsesglede samt kunnskap om fysisk aktivitet og helse. Dette ser jeg på som en viktig del av folkehelsearbeidet i samfunnet."

 

IDRETT BERGEN SØR

Slåtthaugvegen 144, 5222 NESTTUN

 

 

KONTAKT OSS

"SAMMEN OM Å BEDRE FOLKEHELSEN"

 

 

Powered by Cornerstone