Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Ansatte i Idrett Bergen Sør

Vår adresse er Slåtthaugvegen 144, 5222 Nesttun

 

Mona Torvund

Daglig leder

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Idrett

E-post: mona@idrettbergensor.no

Tlf: 907 00 388 

"Som tidligere utøver i cheerleading har jeg alltid hatt glede av å være aktiv med andre og samarbeide for å nå nye mål. Idrett og aktivitet er for alle, den utfordrer fysisk og psykisk, den bygger vennskap, skaper tilhørighet og gir tro på egne evner. I Idrett Bergen Sør brenner vi for å gi alle mennesker muligheten til å være fysisk aktiv og få oppleve gleden med aktivitet og fellesskap!" 

 

Inga Hallingbye Drågum

Prosjektkoordinator

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Fysisk aktivitet og helse

E-post: prosjekt@idrettbergensor.no

Tlf: 926 31 834

"Som Østlending vokst opp på Vestlandet har jeg lært meg å elske aktivitet i all slags vær samtidig som jeg har en utpreget lidenskap for langrenn, vinter og høyfjellet. Som ung var jeg ivrig innen friidrett samtidig som jeg fant stor glede i å spille basketball. Igjennom studier og praktiske erfaringer har jeg opparbeidet meg kunnskap om hvor viktig det er for den generelle helsen å være fysisk aktiv og ha gode vaner i hverdagen. Jeg ønsker å bidra med å spre bevegelsesglede samt kunnskap om fysisk aktivitet og helse. Dette ser jeg på som en viktig del av folkehelsearbeid i samfunnet."

 

Even Haganes

Aktivitetskoordinator

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Idrett

E-post: even@idrettbergensor.no

Tlf: 451 40 071

"Jeg har vært aktiv hele livet, både inne og ute, i individuell og i lagidretter der fellesnevnenren har vært aktivitetsglede og mestring. Til tross for store ulikheter innen idretten så er det også mange likheter som fysiske og mentale utfordringer, mestringsfølelse og kanskje aller viktigst en tilhørighet i et sosialt fellesskap. I Idrett Bergen Sør jobber vi for å tilrettelegge det slik at andre mennesker også kan få oppleve dette igjennom å være i fysisk aktivitet."

 

Erik Rustad

Aktivitetskoordinator

Idrett Bergen Sør


Utdanning: Idrett og friluftsliv

E-post: aktivitet@idrettbergensor.no

Tlf: 953 68 962

"Lek og fysisk aktivtiet har vært en stor del av livet mitt helt siden jeg var liten. Mine største interesser er friluftsliv, styrketrening, ballsport og frisbee. Trening og friluftsliv har alltid gitt meg mye positiv energi og overskudd i hverdagen. For meg handler idrett og friluftsliv om helse, fair play, sosial tilhørighet, trygghet og mestring. Jeg ønsker å bidra til at andre også kan få oppleve og erfare gleden og mestringen ved å drive fysisk aktivitet, både fysisk og psykisk." 

Powered by Cornerstone