Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Viljesterk

Viljesterk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi i Idrett Bergen Sør ser på det som avgjørende å tilby de eldre, som på grunn av covid-19 pandemien nå er mer eller mindre isolert, tilrettelagt fysisk aktivitet for å bevare og styrke deres funksjonsdyktighet og psykiske helse. Gjennom prosjektet Evig Aktiv Viljesterk som er støttet av Stiftelsen Dam vil Idrett Bergen Sør tilby fysisk aktivitet og en sosial arena for pensjonister i alderen 65-100 år. Aktivitetstilbudene vil utvikles med fokus på fysisk og psykisk gevinst for deltakerne.

Aktivitetene vil være tilpasset smittevernsreglene og er av lav-smitterisiko for å inkludere målgruppen.

Aktivitetene vi tilbyr

  • Hjemmetrening en-til-en i eget hjem for de deltakerne som av ulike grunner ikke kan delta i ordinære grupper. Her vil instruktøren tilpasse treningsøkten, slik at både mestring og riktig trening blir dekket. Er dette aktuelt for deg eller noen du kjenner? Ta kontakt med oss for mer informasjon.
  • Treningsvideoer som deltakerne kan følge hjemmefra. Disse filmene kan man se ved å trykke på Treningsvideoer som er til venstre på skjermen. Det er 3 ulike nivåer på treningsvideoene slik at de aller fleste vil finne et nivå som passer.
  • Turgrupper i godt selskap sammen med turleder fra Idrett Bergen Sør og andre seniorer. Det vil variere fra uke til uke hvor turen vil foregå, men vi vil planlegge turene slik at alle skal kunne gjennomføre dem. Det vil altså ikke være vanskelige stier og høye fjell på disse turene. Deltakerene på turene vil motta en oversikt over hvor og når de ulike turene vil arrangeres.

 

Viljesterk er støttet av 


 

Aktuelt for Viljesterk


 

Turplan høsten 2021
Oversikt over planlagte turer - høsten 2021.
Les mer
Turplan Evig Aktiv Viljesterk Sommer 2021 (Mai-Juni)
Her er en oversikt over turene frem mot sommeren. Påmelding til Inga på telefon: 92631834
Les mer
Prosjektet Viljesterk i Fanaposten 16.april
Les om Owe og hvordan prosjektet vårt Viljesterk har hjulpet han i en vanskelig tid!
Les mer
Turplan våren 2021 - Del 2 (april-mai)
Tren hjemme med Stoltrening 60 minutter - nivå 2 -
Powered by Cornerstone