Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Trygge Utøvere kompetansepakke

Enkelte barn og unge har behov som gjør at de trenger ulike former for tilrettelegging for at de skal trives i aktivitet.

Aktivitetslederen er en nøkkelperson i arbeidet med å tilrettelegge et aktivitetsmiljø som byr på trygghet, mestring og bevegelsesglede for alle utøvere.

Men hvordan tilrettelegger vi egentlig?

Trygge Utøvere håper å hjelpe deg til å finne svar på spørsmålet.

I tiden fremover kan du nemlig få gode tips og råd rett i mailinnboksen din. Her kan du se, lytte og lese deg til smarte tips og triks som kan hjelpe deg i aktivitetslederrollen (eller trenerrollen, lærerrollen, foreldrerollen, helsepersonellrollen, kompisrollen …).

Meld deg på nyhetsbrevet her: post@tryggeutovere.no

Om du allerede vil lese mer, kan du besøke nettressursen Trygge Utøvere og lese deg opp på tips og råd!

Hvem står bak Trygge Utøvere?

Trygge Utøvere er et prosjekt i regi av Idrettsklynge Vest, gjennom satsningsgruppen Knutepunktet. Idrett Bergen Sør, som en av flere, er stolt over å være en del av dette arbeidet og har stor tro på at dette vil bidra til at enda flere finner sin plass i aktivitet og idrett.

Gjennom å bidra til økt kompetanse og kunnskap om fysisk aktivitet for barn og unge med særskilte behov, er det ønskelig gjennom Trygge Utøvere å bidra til at alle barn og unge, uavhengig av bakgrunn og ressurser, skal kunne delta og trives i fysisk aktivitet.

 

Bilde

 
Powered by Cornerstone