Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Kjære spreke senior

Nå er det altfor lenge siden vi har fått gleden av å være sammen med dere.
Vi er fortsatt i situasjonen hvor smittevernstiltak hindrer oss i å få lov til å trene sammen, men håper at vi om ikke lenge skal få lov til svette, ha det kjekt og trene sammen igjen! Vi vil sende dere melding når vi starter opp igjen.

I mellomtiden har vi laget flere treningsvideoer, slik at dere kan trene hjemme i stuen.
NB: Det er ulik nivåer på videoene, slik at dere alle kan finne en økt som passer for deg.😊

Stoltrening nivå 1 (60 minutter):
Stoltrening passer for de aller fleste både deg som er trygg på bena og deg som trenger støtte. Halvparten av treningen foregår sittende på stol. Det du trenger for å bli med er en kjøkkenstol og en lang treningsstrikk. Dersom du ikke har treningsstrikk kan du fint fylle to flasker med vann eller finne frem noe annet som du kan løfte på. Eventuelt kan du også spole frem til neste øvelse.

Trykk her for å se stoltrening nivå 1.

Stoltrening nivå 2 (60 minutter):

Dette er en treningsøkt sammen med Even og Erik. Øvelsene er litt mer utfordrende enn nivå 1, men de aller fleste vil kunne gjennomføre den. Prøv deg frem og gjennomfør de øvelsene du klarer. Husk at stolen er en god støtte å ha, så bruk den gjerne. Lykke til!

Trykk her for å se stoltrening nivå 2.

Styrketrening (35 minutter)

Even og Erik tar deg med igjennom en økt med tradisjonell styrketrening. Økten er helt utstyrsfri og inneholder gode øvelser for hele kroppen. Det blir presentert ulike nivåer av hver øvelse slik at du kan finne noe som passer godt for deg. Du vil også finne stående/sittende alternativ. I forkant av øvelsene blir det gitt god instruksjon.

Trykk her for å se styrketrening.


Kontakt Inga Hallingbye Drågum om du lurer på noe!

E-post: prosjekt@idrettbergensor.no
Tlf: 926 31 834

Lykke til alle sammen, vi gleder oss til å se dere igjen!

 
Powered by Cornerstone