Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

MEGA basistrening på Energisenteret

MEGA basistrening på Energisenteret

 

Idrett Bergen Sør i samarbeid med Energiteamet PBU inviterer til MEGA basistrening på Energisenteret våren 2020. Dette er et tilrettelagt lavterskel-treningstilbud for barn i alderen 9-13 år med ulike psykiske helseplager. Aktiviteten består av lekinspirert basistrening med ulike aktiviteter i gymsal hvor vi har et stort fokus på god tilrettelegging, trygge rammer, mestring og bevegelsesglede.

Av aktiviteter kan deltakerne se frem til hinderløyper, gøy med ball, ulike lekinspirerte stafetter og hopp og sprett på airtracken.

Det vil være to dyktige instruktører tilstede med ansvar for organiseringen av aktiviteten, tilrettelegging og oppfølging av den enkelte deltaker. 

Oppstart av selve MEGA basis aktiviteten blir først 5.februar og aktivitetstilbudet varer frem til påskeferien. Deltakelse på MEGA aktiviteten krever påmelding og det er begrenset antall plasser.


Sted: Energisenteret

Dag og tid: Onsdager 16-17

Pris: 270 kroner for 8 økter med aktivitet

Oppstart: Åpen hall 29.januar og oppstart av gruppen 5.februar

Påmelding

Har dere spørsmål om aktiviteten eller ønsker å melde dere på kan dere ta kontakt med Mona Torvund fra Idrett Bergen Sør. Mail: mona@idrettbergensor.no Tlf.: 907 00 388

Relaterte dokumenter
 

 

IDRETT BERGEN SØR

Slåtthaugvegen 144, 5222 NESTTUN

 

 

KONTAKT OSS

"SAMMEN OM Å BEDRE FOLKEHELSEN"

 

 

Powered by Cornerstone