Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Sara er nominert til Ildsjelprisen 2016!

Vi i Idrett Bergen Sør er utrolig stolt over at Sara Stokken Rott fra Kalandseid IL nå er blitt en av de 5 finalekandidatene til Ildsjelprisen 2016. I forbindelse med ildsjelprisen var NRK og Dan Børge Akerø i Kalandseid IL for å lage en kortfilm som skal vises på NRK i forbindelse med avstemmingen! Alle må huske å stemme på Sara når den tid kommer. Vinneren av denne prisen blir annonsert 9. januar under Idrettsgallaen. 

Denne engasjerte jenten har vi nå kjent i flere år, og vi merket tidlig at hun hadde en ekstra glød når det gjaldt å engasjere seg for å få andre i aktivitet. Sara har det man kan kalle en X-faktor når det gjelder å engasjere seg, det er vanskelig å forklare hva det er som gjør henne unik, men hun er i allefall svært modig!

Sara har gjennomført en rekke kurs sammen med oss i IBS, da i forbindelse med prosjektet vårt Ungdom For Ungdom. Hun var blant de første ungdommene som deltok i dette prosjektet, der har hun blant annet gjennomført Ungdomslederkurset to ganger, i tillegg har hun gått videre å tatt coaching kurs og fungert som coach for andre ungdommer. Sara er et forbilde for andre ungdommer og hennes engasjement og utstråling når mange, i og utenfor idretten.

Sara har hele tiden jobbet videre med å skaffe seg mer erfaring og kunnskap innen idrett og frivillig arbeid. I nyere tid har hun blant annet deltatt på Olympisk akademi på Lillehammer, samt at hun er med i planleggingen av Ungdoms OL 2016. I forbindelse med disse ungdomslekene er hun medarrangør av fakkelturneen 2016 som skal avholdes på Voss 25.januar. (trykk her for å lese mer OL-ilden kommer til Voss // Lillehammer 2016)

Sara er et forbilde for både barn, ungdommer og voksne. Hennes evne til å se andre, inkludere dem og engasjere seg i jobben som tilrettelegger, trener og planlegger gjør henne til en helt unik kandidat som vi i Idrett Bergen Sør håper vinner årets Ildsjelpris!

Masse lykke til Sara, vi heier på deg! 

 

 

Sara er nominert til Ildsjelprisen 2016!

Sara er nominert til Ildsjelprisen 2016!

 
Powered by Cornerstone