Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

 Høy intensitet på jobb

Høy intensitet på jobb

 

 

Hver torsdag, like etter arbeidstid, samles BIR-ansatte til en morsom og variert økt i Bjarghallen. Dette er bare et steinkast fra BIR avfallsenergi sitt anlegg i Rådalen, noe som gjør reisen fra arbeid til trening svært kort.

I Bjarghallen møter de Even, som jobber i Idrett Bergen Sør. I tillegg til en bachelorgrad i idrett er han personlig trener og crossfit instruktør. Det sier dermed seg selv at han gjør en glimrende jobb med å lage varierte økter, motivere deltagerne, utfordre deltagerne med nye øvelser og ikke minst få dem til å utfordre seg selv. Øktene kan variere mellom lek, styrke, utholdenhet, ballspill, kjente øvelser med en ny vri, eller rett og slett en god blanding.

Det er nå snart 3 år siden BIR ble med på Idrett Bergen Sør sitt tilbud til bedrifter, Aktiv på Arbeid. Flere av deltagerne har vært med siden oppstart, og det er stadig nye deltagere som blir med. Latteren sitter løst, og det er fokus på at det skal være sosialt og styrkende for arbeidsmiljøet. I tillegg renner svetten og det er positive helsegevinster både fysisk og psykisk.  

I starten av hvert semester legger Even opp til en fysisk test, hvor han tester deltagernes styrke og utholdenhet gjennom 5 enkle øvelser. Disse øvelsene er i fokus på de ukentlige øktene, og deltagerne blir testet igjen på slutten av semesteret. Dette kan være en god motivasjon for å gi det lille ekstra på trening!

Høres Aktiv på Arbeid ut som noe for din bedrift? Vi i Idrett Bergen Sør skreddersyr et opplegg ut i fra bedriftens rammer og ønsker. Ta gjerne kontakt med Even dersom du ønsker mer informasjon! 

 

 
Powered by Cornerstone