Sammen om å bedre folkehelsen

 

 

 

 

 

Aktiv på Arbeid - Bedriftstrening

Aktiv på Arbeid - Bedriftstrening

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til treningen. Dette er gjerne en av grunnene til at hele 2,7 millioner voksne i aldersgruppen over 20 år har et aktivitetsnivå som gjør at de ikke oppfyller Helsemyndighetenes anbefalinger. De nye anbefalingene er gjennomsnitt 150 minutters ukentlig moderat fysisk aktivitet eller 75 minutter med hard fysisk aktivitet, eller en kombinasjon av disse. Dette ønsker vi å gjøre noe med gjennom Aktiv på Arbeid.

Aktiv på Arbeid er vårt tilbud til bedrifter som ønsker et tilbud om trening i forbindelse med arbeidstiden. Treningstilbud til de ansatte gir store fordeler for bedriften og de ansatte. Under økten er hovedfokuset aktivitetsglede, sosialt fellesskap og variasjon. Det er et mål om kort vei til treningstilbudet, og at tilbudet ikke bare bedrer helsen til de ansatte men også trivselen i arbeidsmiljøet. 

Har din bedrift behov for å bli mer aktiv? Ønsker dere å få ned sykefraværet? Trening kan forebygge og reparere arbeidsrelaterte skader og redusere sykefraværet. Vi skreddersyr opplegg tilpasset bedriftens behov. 

Kontakt oss for spørsmål/påmelding
Telefon: 415 26 828
E-post: prosjekt@idrettbergensor.no

 
 
Bilder fra Aktiv på Arbeid

Aktuelt for Aktiv på Arbeid


 

Aktiv på Arbeid - Bedriftstrening 2022
 Høy intensitet på jobb
La oss hjelpe dere med å bli en fysisk aktiv bedrift, det hjelper!
Mindre sykefravær med fysisk aktivitet?
Powered by Cornerstone